logoOver dealGPS

Met meer plezier meer deals scoren

Verkopers staan niet bekend als administratieve tijgers. Geen wonder, je haalt plezier uit je vak door je klant te helpen en deals te scoren. Dat vinden wij ook! dealGPS helpt je de juiste vragen te stellen om met concrete acties meer deals binnen te halen in minder tijd en neemt je daarbij de vervelende administratieve taken uit handen.


Voor en door sales professionals

dealGPS helpt de sales professional slim, snel en eenvoudig in zijn dagelijkse werk. Daarnaast helpt dealGPS salesmanagers om hun team te coachen om structureel hun targets te halen. Als management team heb je met dealGPS een real-time dashboard met kwalitatief hoogwaardige informatie, zodat je proactief en succesvol sturing kunt geven aan jouw organisatie.

Alhoewel dealGPS is gebouwd op onze bewezen 'DRIVE SELLING' verkoopmethodiek, is het door de open structuur van het platform mogelijk andere salesmethodieken naadloos in dealGPS te integreren. Jouw investeringen in salestrainingen in het verleden gaan niet verloren.


Deal Expert Database

Met dealGPS krijg je slim, snel en eenvoudig concrete acties en effectieve vragen om jouw deal te scoren. Vanuit een slimme en adaptieve DEAL EXPERT DATABASE, met beproefde inzichten van topverkopers, krijg je proactief waardevolle kennis en inzichten aangereikt die je helpen te identificeren wat de volgende stap in het verkoopproces moet zijn om een deal te kunnen sluiten en welke vragen je aan de klant zou kunnen stellen. Kortom, de juiste acties en vragen op het juiste moment! Vraag maar eens aan jouw CRM leverancier of zij dat ook kunnen.


dealGPS sales software


Stand-alone of geïntegreerd in je CRM systeem

Als je geen CRM applicatie hebt of werkt vanuit Excel-bestanden kan je gelijk aan de slag met dealGPS. Je hebt direct de beschikking over een dealGPS oplossing die nagenoeg geen investering vereist en waar je zonder risico’s mee aan de slag kunt. Bekijk de dealGPS oplossingen en ga van start.

Als je wel een CRM systeem gebruikt, maar ontevreden bent over het gebruik hiervan, kan dealGPS hiermee naadloos geïntegreerd worden tegen geringe kosten. Het zal de verkoopproductiviteit boosten en de waarde van het CRM systeem significant verhogen. Neem direct contact op met onze specialisten om de mogelijkheden te bespreken.


De meerwaarde van dealGPS versus CRM/SFA applicaties

De meerwaarde van dealGPS zit met name in de proactieve benadering ten opzichte van de passieve/reactieve benadering van CRM/SFA applicaties. Door deze proactieve benadering wordt de sales professional daadwerkelijk slim, snel en eenvoudig geholpen en verbetert dealGPS ook de adoptie van het CRM-systeem en de kwaliteit van de data hierin.


dealGPS vs CRM / SFA systemen


Sales performance app

Hiermee begin je de werkdag. Het dashboard geeft je in een oogopslag een real-time overzicht van en inzicht in jouw business. Vanuit het dashboard heb je direct toegang tot alle informatie en tot die zaken die op dat moment jouw aandacht nodig hebben. Desgewenst kunnen wij het dashboard volledig op maat maken.Sales opportunity app

De sales opportunity app helpt je proactief meer deals te winnen in minder tijd. Je werkt met checklists en intelligente ‘routesuggesties’ waardoor je net als een piloot voortdurend grip houdt op het salesroute. Je navigeert doelgericht, slim en snel door het verkoopproces. In de sales opportunity app kan je snel en eenvoudig deals kwalificeren, het aankoopproces van de klant in kaart brengen en je winkansen bepalen. Uit de zelflerende DEAL EXPERT DATABASE krijg je op het juiste moment concrete acties aangereikt hoe je jouw winkansen significant kan vergroten.Account planning app

De account planning app helpt je de relatie met je klanten duurzaam uit te bouwen. De app helpt je een scherp inzicht te krijgen in jouw belangrijkste klanten. Je krijgt meer inzicht in hun missie, een beter begrip van de strategische belangen van de klant en je identificeert kritische factoren en/of verborgen kansen binnen zijn organisatie.Sales call planning & reporting app

De sales call planning app helpt je verkoopgesprekken goed voor te bereiden en om een verkoopgesprek slim, snel en eenvoudig en binnen 5 MINUTEN te rapporteren. Door de goede voorbereiding krijgt je meer grip en controle op het gesprek, waardoor deze succesvoller en plezieriger zal verlopen. De reporting app stelt je als accountmanager in staat om binnen enkele minuten een verslag te maken van het verkoopgesprek en als salesmanager heb je direct en waar ook ter wereld inzage in de uitkomsten van het verkoopgesprek.