logoOrganisatie

Onze drive om nog beter te helpen

Met jarenlange ervaring in het salesvak, salestrainingen, complexe verkoopprocessen en gedragsbeïnvloeding helpen wij onze klanten om snel successen te boeken met blijvende effecten. En niet zonder succes! En toch...

En toch waren wij zelf niet helemaal tevreden. Wij zagen sales professionals met onze praktische verkoopmethodiek enthousiast aan de slag gaan en hun resultaten aanzienlijk verbeteren.

Tegelijkertijd kregen we vaak signalen dat de bestaande verkooptools zoals bijvoorbeeld CRM/SFA systemen onvoldoende tot geen ondersteuning boden aan alles dat werd geleerd . “Je leert nuttige en zeer bruikbare zaken, maar ik word in de dagelijkse praktijk gedwongen om daarnaast met teveel andere dingen bezig te zijn.”

Het moeten werken met systemen die onvoldoende aansluiten bij de dagelijkse werkzaamheden wordt niet alleen ervaren als een heel vervelende administratieve rompslomp, maar leidt ook niet tot betere verkoopresultaten.

Ook wij zelf waren nog altijd niet tevreden met de resultaten van onze inspanningen bij onze klanten, zelfs als deze dat wel waren. Het kan nog beter, het moet nog beter! We wilden onze klanten helpen door onze expertise en de expertise die reeds binnen het bedrijf is, te kunnen aanbieden juist op die momenten dat de sales professional deze het meest nodig heeft. Als sales experts weten wij als geen ander dat het echte leren pas begint buiten de klaslokalen (de bekende 70-20-10 regel). Het verankeren en versterken van elke salestraining na de training is cruciaal voor het succes ervan. Juist dit wordt maar al te vaak verwaarloosd, bijvoorbeeld door het ontbreken van budget en tijd, maar ook van visie, expertise en leiderschap.

ArdensSales en RMG Solutions hebben daarom de handen ineen geslagen met het oprichten van ArdensSoft. Met een duidelijk doel: slimme tools ontwikkelen voor sales professionals, door sales professionals.

About ArdensSoft

ArdensSoft is een B2B softwarebedrijf dat sales tools ontwikkelt voor en services levert aan sales professionals en hun bedrijven. Wij leveren niet alleen betrouwbare en state-of-the-art software oplossingen, maar onderscheiden ons met het leveren van relevante, praktische en gebruiksvriendelijke applicaties en services waar sales professionals écht iets aan hebben.

Wij hebben een klein kernteam van experts die dicht bij de klant staan, kennis van het salesvak hebben en in korte slagen software kan ontwikkelen. Wij hebben bewust gekozen om de ontwikkeling in eigen huis te houden en daarnaast samen te werken met een uitgebreid netwerk van software professionals, user interface designers, social, mobiele en web experts en uiteraard duizenden sales experts vanuit alle windstreken.

Onze missie

Wij helpen sales professionals en sales organisaties om slim, snel en eenvoudig hun verkooprendement te verbeteren. Dit doen wij door cloud software en mobiele applicaties te ontwikkelen met de sales professional in het vizier. Onze oplossingen zorgen ervoor dat:

  • Sales professionals eenvoudig en met plezier topprestaties kunnen leveren;
  • Traditionele salestrainingsdagen tot een minimum beperkt worden;
  • (Bestaande) salesprocessen en sales expertise snel en naadloos te integreren is in de bestaande CRM/IT-systemen;
  • De saleskennis bij vertrek van een verkoper binnen de organisatie blijft en de sales organisatie slimmer wordt;
  • De saleskennis slim, snel en eenvoudig gedeeld kan worden binnen de organisatie;
  • Geen controle tool maar support om (nog) beter te presteren.

Onze businesspartners

Onze partners vormen een belangrijk onderdeel van ons succes. Wij werken met partners die, net als wij, van de bekende paden af durven te stappen. Onze partners zijn geen resellers of dealers maar vormen een wezenlijk onderdeel van onze missie. Samen bouwen wij aan betere tools, betere programma’s en betere verkoopresultaten voor onze klanten.