logoReken af met ineffectieve salestraining

Je hebt veel geïnvesteerd in salestrainingen, maar zonder aantoonbare resultaten? Je staat niet alleen! Volgens onderzoek is 85% van de inhoud binnen 90 a 120 dagen verdampt (bron: ES research). De vaak zeer uitgebreide en complexe programma’s zijn theoretisch prima, maar sluiten onvoldoende aan bij de dagelijkse werkzaamheden van de verkoper. Ondanks alle goede voornemens valt deze daarom gemakkelijk terug in de waan van de dag. Juist tijdens deze dagelijkse werkzaamheden kan hij echter alle hulp goed gebruiken, het liefst slim, snel en eenvoudig!

dealGPS helpt de verkoper met slimme acties en de juiste vragen op het moment dat deze nodig zijn. Vanuit onze slimme Deal Expert Database wordt de verkoper proactief geholpen met beproefde inzichten van topverkopers. dealGPS reduceert zo de trainingsdagen- en kosten tot een minimum en helpt daarmee sales professionals beter te verkopen.

> Lees meer over dealGPS
> Aan de slag


Sales professionals en CRM-gebruik - Een gedwongen huwelijk

Met dealGPS hebben sales professionals een tool tot hun beschikking dat ze slim, snel en eenvoudig proactief helpt met het sluiten van deals. Als je al een CRM systeem hebt, dan is dealGPS de slimme uitbreiding van jouw CRM systeem. dealGPS maakt van je CRM systeem een verkoopbooster in plaats van een administratieve last.

> Lees meer over dealGPS
> Aan de slag