logoAccountmanager

 • De navigatietool om slim en snel meer deals af te sluiten

  Als accountmanager wordt je geholpen om op een slimme, snelle en eenvoudige manier deals te winnen. Vanuit onze DEAL EXPERT DATABASE krijg je proactief scherpe analyses en heldere adviezen aangereikt om meer te scoren in minder tijd.

  dealGPS neemt je veel administratieve taken uit handen en essentiële management rapportages worden automatisch voor je opgesteld, zodat je je volledig kunt concentreren op je klanten en nieuwe business kansen.

 

Salesmanager

 • Het ideale gereedschap om je team te coachen

  Als salesmanager krijg je waardevolle inzichten in de activiteiten van jouw team. Je hebt toegang tot alle relevante informatie om elke individuele verkoper real-time en effectief te coachen in plaats van achteraf te evalueren wat er goed en fout is gegaan.

  Tegelijkertijd is jouw managementrapportage altijd up-to-date en kun je eenvoudig betrouwbare verkoopprognoses maken. Kortom, je kunt je kostbare tijd vooral besteden aan jouw kerntaak: het coachen van elke verkoper naar topprestaties.

 

Management

 • Het kompas om je organisatie in de juiste richting te sturen

  Als lid van het managementteam krijg je real-time betrouwbare en kwalitatief goede informatie over jouw salesorganisatie en de status van de verkoopcijfers. In tegenstelling tot bij andere systemen kijk je vooruit in plaats van in de achteruitkijkspiegel.

  Door dealGPS ben je in staat om goed geïnformeerd bedrijfskritische beslissingen te nemen om jouw organisatie in de juiste richting te sturen.

 

Salestrainer

 • De ‘lijm’ om je training te laten plakken

  Als salestrainer krijg je een veel centralere rol in de verkoopstrategie en resultaten van de organisatie. dealGPS helpt je de getrainde salesmethodieken te integreren in de dagelijkse praktijk van elke verkoper. Je bent in staat individuele sterktes en de zwaktes te achterhalen en veel gerichter te trainen en te coachen.

  Met behulp van dealGPS kun je de verkoper dus actief ondersteunen in zijn dagelijkse praktijk. Waardevolle inzichten in de performance van de verkopers stellen je in staat zichtbaar bij te dragen aan de resultaten van het bedrijf.